Schleich

Filters
Sorteer op

  Speelgoeddieren

   

  Let op, deze artikelen zijn alleen online verkrijgbaar. In de verkooppunten T-Toys Nazareth, T-Toys Mol en T-Toys Hasselt zijn geen Schleich artikelen verkrijgbaar.

  Schleich is een Duitse speelgoedfabrikant die succesvol is in het maken van miniatuurdieren. Wat begon met een zeeleeuwenfamilie, een olifant en een kangaroe is uitgegroeid tot hoogwaardige, realistische dieren in verschillende thema’s en werelden.

  Rollenspel voor elke leeftijd

  De serie Farm World is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar en de serie Paardenclub is geschikt voor rollenspel voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

  Met liefde voor detail

  Voor het namaken van de dieren wint Schleich advies in van ouders, kinderen en biologen. Elk dier wordt ontworpen samen met experts met liefde voor detail en met de hand geschilderd. De dieren zijn natuurgetrouw en op schaal, zodat ze ook een hoog educatief karakter hebben en erg populair onder verzamelaars.

  Boerderijdieren bij T-Toys

  Als specialist in agrarisch speelgoed vindt u bij ons alle dieren van Schleich die voorkomen op de boerderij. De boerderijdieren zoals paarden, honden, koeien, varkens en schapen zijn perfect te combineren met de loodsen en stallen van Kids Globe. Filter in het linker menu gemakkelijk op schaal om de juiste maat te vinden. Zo komt je speelgoedboerderij echt tot leven!

  Schleich Farm 13937 - Ram
  €5,75
  Nog niet gewaardeerd
  Schleich Farm 13882 - Schaap
  €5,75
  Nog niet gewaardeerd
  Schleich Farm 13828 - Geit
  €5,75
  Nog niet gewaardeerd
  Schleich Farm 13772 - Ezel
  €6,35
  Nog niet gewaardeerd
  Pagina 1 van 13