Siku

Siku 6741 - App-control Liebherr R980 SME Graafmachine met rupsbanden (excl afstandsbediening) 1:32

€260,50
26050
SK6741
Niet op voorraad

Productomschrijving

Siku 6741 - App-control Liebherr R980 SME Graafmachine met rupsbanden (excl afstandsbediening) 1:32

Er rolt iets groots op rupsbanden naar de bouwplaats in de kinderkamer. De nieuwe rupsgraafmachine van het merk Liebherr zet in de SIKUCONTROL32 serie een nieuwe norm op het gebied van afmetingen, gewicht en functionaliteit. Het grotendeels metalen 2,4 GHz RC-model heeft een gewicht van ca. 2,5 kg.
In totaal zes krachtige, elektronische proportioneel bestuurde transmissies bewegen dit monumentale RC-voertuig veilig en nauwkeurig naar de bestemming. De rechter- en linkerkant van de rupsaandrijving kunnen apart proportioneel worden bestuurd om de graafmachine exact naar de gewenste positie te bewegen. Het bovendeel kan 360° of meer worden gedraaid omdat deze draadloos op een ring is gemonteerd. De vraag waarvoor kan bij deze graafmachine, wanneer het bovendeel tijdens geconcentreerd graven meerdere keren wordt gedraaid, niet eenvoudig worden beantwoord. Hier komt de elektronica te hulp. Met één druk op de knop wordt het bovendeel in de normale positie gedraaid. Dat betekent: de richting waarin de graafarm wijst is voor. De graafarm wordt met drie transmissies proportioneel gestuurd en kan net als het origineel zelfs onder de bodemlijn graven. Hiermee is het uitgraven van greppels of bouwputten mogelijk. De graafmachine wordt met de afstandsbediening bestuurd. Met deze commandocentrale heeft de chauffeur alle functies onder controle. De nieuwe Joystick bedieningselementen bootsen de besturingsbewegingen van een graafmachine natuurgetrouw na. Nauwkeurige stuurcommandos voor graven, bevestigen, verdelen en afbreken zijn met de nieuwe besturing probleemloos mogelijk. Voor de veiligheid tijdens gebruik van het model en ter voorkoming van schade zijn de zes transmissies elk voorzien van een eigen slipkoppeling.
De LED-verlichting complementeert het optisch en technisch uitstekende model.
De voeding krijgt het model van drie Babycellen (type C).
In de afstandsbediening zijn vier AA-batterijen nodig (type penlite). Het is eveneens mogelijk om gebruik te maken van oplaadbare batterijen.

Batterijen worden NIET meegeleverd.

Specificaties

SK6741
-
-
1:32
Vanaf 12 jaar
-
2022-06-01
Nee

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen