Retourneren en ruilen


U heeft het recht uw aankoop binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van redenen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.  
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. 
Dit kan bij het verkooppunt waar u uw aankoop heeft gedaan, u krijgt dan uw geld contant terug.
Indien u via de postorder wilt retourneren, mail dan naar [email protected] uw factuurnummer en om welke artikelen het gaat. 
De kosten van de retourzending komen voor uw rekening. U krijgt het hele aankoopbedrag inclusief de aan ons betaalde verzendkosten binnen 14 dagen vergoed. 
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Deze ontvangt u als bijlage in uw orderbevestiging. 
U kunt het product waar u voor wilt ruilen als nieuwe bestelling op de website plaatsen.
 
Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met uw T-Toys verkooppunt of met de postorder via [email protected] 
Het product wordt door uw T-Toys verkooppunt of het verkooppunt dat de postorder heeft verzorgd kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits leverbaar of u krijgt het aankoopbedrag retour. 
 
Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door uw T-Toys verkooppunt of het verkooppunt dat de postorder heeft verzorgd kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking verkeert.
 
Indien u producten, die via de www.t-toys.be zijn gekocht heeft geretourneerd, zorgt u dan voor een verzendbewijs van het postkantoor, zodat het mogelijk is de retourzending na te zoeken. T-Toys kan geen verantwoording op zich nemen indien het pakket zoek is geraakt.