Schleich

Schleich Horses 42514 - Hannah en Cayenne

€17,40
1740
SL42514
Op voorraad

Productomschrijving

Hannah woont samen met haar ouders en zus Mia in Lakeside, waar het prachtige gebied rond het manegecentrum bekend is. Ze is vol nieuwsgierigheid en altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Trouw aan deze spirit is haar motto: ""Waarom ...?"". Als Hannah opgroeit, wil ze dierenarts worden, net als haar moeder. Samen met Sofia, Lisa en Sarah, ontdekte ze de dag voor haar 12e verjaardag een mysterieuze kist. Het leidde hen naar een oude karavaan die de geheime ontmoetingsplaats werd voor de Horse Club. Sindsdien hebben Hannah en haar paard Cayenne elke dag nieuwe avonturen met de Schleich Horse Club. Waarom is Cayenne zo opgewonden? Is er een nieuw geheim om te ontdekken?

Cayenne is Hannah's Quarter paard. Hannah en Cayenne zijn een onverslaanbaar team in westernrijden. Geen wonder, aangezien de vorige eigenaar van Cayenne een echte cowboy was. Cayenne houdt er vooral van wanneer Hannah opgewekt en vroeg naar de stal komt om hem te voeden. Ze zingt altijd terwijl ze het doet. Net zoals Hannah houdt Cayenne van avonturen en geniet ze van het verkennen van Lakeside en het omliggende gebied. Welk mysterie zullen Hannah en Cayenne volgende ontdekken?

Schleich Hannah en Cayenne 42514 speelfiguur heeft een productafmeting van: 18 x 5 x 15 cm.
Net als alle andere Schleich figuren wordt Schleich Hannah en Cayenne 42514 met de hand geschilderd en met grote passie voor detail gemaakt.


- Met beweegbare armen
- Afneembare ruiter, zadel en halster
- De ruiter kan rijden, zitten, staan en grijpen.

Let op, dit artikel heeft geen beweegbare benen en knieën.

Specificaties

SL42514
4055744036132
-
-
Alle leeftijden
-
2019-07-15
Nee

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen